Om oss

Välkommen till NiroSolar

NiroSolar agerar för ETT HÅLLBART SAMHÄLLE och erbjuder företag och privatpersoner solceller för produktion av egen el. Vi levererar kompletta solcellssystem baserat på användarens behov, önskemål och möjligheter.
Vi har valt våra leverantörer och samarbetspartner med stor omsorg. Vikten har lagts på kvalité till rätt pris. Några av våra huvudleverantörer är:

  • CSUN en av världens största tillverkare av solpaneler och ledande inom utveckling av mer effektiva solpaneler är noterat på Nasdaqs börsen. CSUN har fabriker i flera länder i Europa och Asian.
  • Huawei, ett av världens största företag med lång erfarenhet inom kraftindustriutvecklar och tillverkar växelriktare med högsta verkningsgrad på världsmarknaden. 2015 utnämndes Huawei till världens största tillverkare av växelriktare.
  • Renusol, ett tyskt företag är vår leverantör av monteringssystem.
  • Tigo, ett Amerikanskt företag och bland de största inom sin bransch förser oss med smarta kopplingsboxar till solpanelerna.

Våra samarbetspartner är allt ifrån kraftbolag till de enskilda företagen som bidrar med kunskap och praktisk erfarenhet till leverans av en komplett och högkvalitativ anläggning till våra kunder.

Vi skräddarsyr alla våra solcellssystem till beställaren. Processen börjar alltid med ett besök, där vi tillsammans med kunden gör behovsanalys.
Kontakta oss för ett skräddarsytt förslag